top of page

NYHETSBREV

2020 September Nyhetsbrev

Hösten är äntligen här och vi har nu sparkat igång träningen för fullt. Det är fantastiskt roligt att se så många nya ansikten på våra pass. Lika härligt är det att se att så många av våra gamla medlemmar återkommer termin efter termin. Ni är alla varmt välkomna!

2019 December Nyhetsbrev

Då har vi kommit till årets sista dagar och vilket år Baekdusan haft. Såväl träningsmässigt som på tävlingsarenan. Vi hade vår största nybörjargrupp någonsin under hösten och hela 30 nybörjare graderade sig i december och klarade gult bälte. Stort Grattis till er och till alla andra som graderade sig. Nu är ni alla ett steg närmare det åtråvärda svarta bältet 

2019 Oktober Nyhetsbrev

Vi är halvvägs inne i höst-terminens träningar och nu går det fort mot vinter och jul. Datum för höstens gradering har kommit ut, glöm inte gå in på hemsidan och anmäla dig om du vill gradera dig. Är du osäker på om du är mogen för gradering, prata med din instruktör som kan tipsa dig om det är något som du behöver träna extra på eller om du kanske bör vänta till vårens gradering. Årets gradering kommer att ske helgen den 14-15 december. Läs gärna redan nu på vår hemsida vad som gäller inför gradering:

2019 Maj Nyhetsbrev

Som Balli skriver är vi en ny styrelse efter årsmötet den 27 mars och jag har tagit över ordförandeposten efter att ha varit både sekreterare och kassör i tidigare styrelse. En post som jag ska försöka förvalta på bästa sätt.

Tänkte att vi i nya styrelsen skulle ta tillfället i akt och presentera oss här i nyhetsbrevet, men först lite information inför kommande höst och lokalbyte.

2019 Jan Nyhetsbrev

Vi hoppas att ert jullov och nyårshelg har varit toppen, att ni har vilat upp er, laddat batterierna och är redo för ett nytt grymt träningsår!

2018 Okt Nyhetsbrev

Jag kan idag stolt berätta för er att vår framtid är säkrad i helt nya fantastiska lokaler i Lomma!! Vi har förhandlat fram ett tio års kontrakt med fem års förlängningsmöjligheter! Och vi kommer att vara en del av Lomma Sportcentrum, som byggs ute på nians område, dvs mittemot Cirkel K (Statoil).

2018 Mar Nyhetsbrev

Vi har lämnat julen bakom oss och nyligen även sportlovet. Plötsligt blev vi nog lite överraskade över att snön lamslog stora delar av vårt skåneland – dock kul för alla pulkaälskande och skidåkande barn, unga och seniora ☺ Men, jag välkomnar våren nu…

2017 Nov Nyhetsbrev

Så mycket har hänt i Baekdusan sedan maj månad! Och nu plötsligt är det novemberlov, Halloween och bus eller godis! Samtidigt är våra instruktörer i full gång med träning för alla oss baekdusaner och baekdusiller som bara älskar att träna J.

2017 Maj Nyhetsbrev

Efter årsmötet i slutet av mars fick styrelsen en ny medlem, Jörgen Kristensen – välkommen Jörgen! Resterande styrelsemedlemmar omvaldes, dvs. Balli Lelinge sitter på två år som ordförande. Likaså omvaldes Lotta Dahqvist (Kassör) och Peter Leventin på två år. Henrik Ladegaard Pedersen, Lotta Svensson (valdes på det konstituerande styrelsemötet som sekreterare) och Martin Ekenberg sitter kvar på ett år. Samtidigt tackar vi Erik Hällstorp för sina två år i styrelsen J

2017 Mar Nyhetsbrev

Mmm… känner ni hur våren är på ingång, hur den kämpar mot kylan och sakta men säkert börjar ta över – värmen är på väg, var så säkra 

Välkomna alla nya och gamla medlemmar till Baekdusan taekwondo och hapkido! Vårterminen började med nya fräscha mattor i dojang. Vi har även investerat i nya mitsar, både stora och små, för att nämna något. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla rent i dojang – så håller det sig fräscht länge (städschemat finns uppsatt i dojang).

December 13, 2019

2016 Dec Nyhetsbrev

Höstterminen börjar närma sig sitt slut och vi ser fram emot en härlig vårtermin med många Baekdusan framgångar både på den nationella och internationella mattan! Vi har haft en härlig atmosfär i dojang där vi generöst sprider massor av positiv energi, glädje och hjälpsamhet – detta tycker jag är så unikt med oss Baekdusaner! Jag är glad över att vi sprider vårt varumärke BDS till andra taekwondoklubbar runt om i Sverige och internationellt och skapar ett gott rykte.

January 01, 2020

2016 Okt Nyhetsbrev

Efter en lång sommar välkomnar vi en härlig höst! Vi hoppas att alla har vilat upp sig, sett fantastiska saker, varit med om spännande saker och att ni nu är redo för nya äventyr med Baekdusan! Sommarträningen var välbesökt, ibland var vi långt över tio på träningarna – inte alls så tokig! Det har varit en positiv ström av träningssugna, som vi hoppas kan upprepas nästa sommar. Tack också till alla instruktörer som ställde upp på de olika passen!

2016 Jun Nyhetsbrev

Efter en fantastiskt proffsig och väl genomförd graderingshelg, med en graderingspanel av yppersta världsklass och där stora som små kämpade i dojang, som säkert kom upp i 40 graders värme – ser vi nu fram emot ett skönt sommarlov! Här nedan punkter vi upp viktiga datum att hålla koll på och viktiga händelser att ta till sig.

Forsättning i dokumentet...

2016 Apr Nyhetsbrev

Efter ett väl genomfört årsmöte i mars, med ett 30 tal medlemmar på plats, antogs valberedningens förslag på nya styrelsemedlemmar. Jag själv – Balli Lelinge – blev samstämmigt invald som ordförande, vilket jag ser som ett spännande, ansvarsfullt och samtidigt utmanande uppdrag under perioden av ett år. Det jag vill bidra med under detta år är mål med vår verksamhet, transparens, lyhördhet, gemenskap och givetvis fortsätta med det som fick mig och mina barn att börja träna i Baekdusan – nämligen bredden, glädjen och den höga nivån på Baekdusans instruktörer! Men kanske om jag erkänner en sak till… det där lilla extra som man hör, ser, men inte riktigt kan ta på förrän man blir medlem: känslan av Vi tillsammans 

Fortsättning, se dokument!

2016 Jan Nyhetsbrev

Så har det blivit dags för det första månadbrevet för 2016! Skolorna är igång, liksom träning och andra aktiviteter. Vi har till slut fått uppleva ett vintervitt landskap, med pulkaåkning och knarr under skorna! Ett par dagar i alla fall – innan allt är bortsmält igen. Klassisk Skåne-vinter!

Fortsättning i dokument

2015 Okt Nyhetsbrev

Vi är en bit in i november och ännu håller sig vintern på tryggt avstånd. Löven har visserligen fallit, men hösten känns inte riktigt klar med oss ännu. Det är full fart i Dojang och alla tränar flitigt. Oavsett väder är det ingen som behöver frysa här och det blir man även varm i hjärtat av att se!

Fortsättning i dokument..

2015 Apr Nyhetsbrev

Bästa Baekdusannare! Först och främst ETT STORT GRATTIS till Raul Fuentes och Richard Coltelius som tog sitt andra DAN och till Matilda Nyman som tog sitt första DAN (Svart bälte) i lördags. Matilda är den första som gjort ALLA graderar i Baekdusan, från gult bälte till svart bälte. Fler kommer – var så säkra!!!

Forsättning i dokument

2015 Mar Nyhetsbrev

Bästa Baekdusannare! Så kom den äntligen – våren. Ja, det har klart varit lite kallt några dagar här nu. Men ljuset, blygsamma fågelkvitter och de första vårblommorna som ansträngt sig igenom jordlagret för att vida upp sin prakt. En underbar tid står framför oss. Njut av den och samla energi. Energi som ni tar med er upp på mattan och levererar ut allt det ni lärt er av våra duktiga instruktörer. Vi har precis haft ett årsmöte och Baekdusan har fått nya kandidater i sin styrelse. För att klubben ska kunna ta emot de nya krav som dyker upp i takt med att klubben växer är så är det oerhört viktigt att var och en som har ett uppdrag i klubben fokuserar sig på detta.

Fortsättning, se dokument

Please reload

bottom of page