top of page

VÅR LOGOTYP

Baekdusan-digital-Logo-high-black bkgrd@

Nu lanserar vi vår nya logotyp!

 

Som om det inte vore nog att kunna stoltsera med fantastiskt duktiga utövare och en alldeles ny träningsyta (kanske en av de bästa platserna för taekwondo i Sverige) så introducerar Baekdusan Taekwondo även en ny logotyp.

 

Vår nya logotyp är ett led i Baekdusans utvecklingsresa och en markering om ett nytt decennium, att klubben har fyllt 10 år och vi öppnar upp vår helt nya dojang i Lomma.

 

Vår logotyp skall vara en tydlig symbol med syfte att få medlemmarna att känna stolthet och samhörighet samt kommunicera vårt ursprung och filosofi.

 

I centrum av symbolen illustreras Baekdusan (Koreas heliga berg) omslingrad av en Imugi, en koreansk ormliknande drake som inte blir fullt utvecklad drake förrän efter tusen år.

Baekdusan Taekwondo önskar befästa sin önskade position som Skånes familjevänligaste klubb där vuxna och barn har möjlighet att motionera tillsammans. Klubben erbjuder också en spets, en elit där klubben tävlar om de ädlaste av valörer både i kamp och poomsae, såväl nationellt som internationellt. Vi ser vår logotyp som en strategisk resurs vilken utstrålar kvalitet till tänkt målgrupp.

 

Baekdusans nya logotyp är utvecklad och designad utav vår medlem Kasper Medin – återigen ett stort tack till dig Kasper för ditt fantastiska arbete och kompetens!

bottom of page